Switch to English

SamenSpraak

Bij SamenSpraak in Delft kunnen anderstaligen, samen met een vrijwillige taalcoach, wekelijks oefenen met het spreken van de Nederlandse taal.
 

Contact met Nederlanders

Mensen die nieuw zijn in Nederland zoeken vaak landgenoten op om mee te praten. Ook mensen die er al langer wonen en weinig Nederlanders kennen spreken vaak vooral hun eigen taal. Om op een gezellige manier beter Nederlands te leren spreken organiseert Gilde Delft de activiteit SamenSpraak.
 

Dit biedt SamenSpraak

Wie meedoet aan SamenSpraak kan een jaar lang elke week Nederlands oefenen met een vrijwilliger. Dat gebeurt bij de taalcoach of anderstaligen thuis, tijdens een wandeling, online of in de bibliotheek. Door gesprekken te voeren in het Nederlands leer je je beter uitdrukken. Door in de praktijk met de taal aan de slag te gaan verbeter je je spreekvaardigheid en vind je sneller en gemakkelijker je weg in onze maatschappij. SamenSpraak is er in Delft maar ook in ander gemeenten.
 

Meedoen?

Wil je graag aan de slag met beter Nederlands leren spreken? En heb jij minimaal niveau A1? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Het bedrag voor deelname voor een jaar bedraagt € 20,00.
De taalhulp duurt één jaar. Dan stopt de begeleiding. We gaan ervan uit dat je je daarna in het Nederlands goed verstaanbaar kunt maken. Bovendien is de begeleider dan weer vrij om een nieuwe anderstalige te helpen.

Aanvraagformulier SamenSpraak

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijwilliger worden, stuur een e—mail naar gildesamenspraakdelft@gmail.com 
of bel op werkdagen vanaf 18.00 uur naar 06 524 157 36.
Voor meer algemene informatie zie: www.hetbegintmettaal.nl

Andere activiteiten

Dagelijkse instapwandeling

Maak kennis met de historische binnenstad.

lees verder

Stadswandeling op aanvraag

Wij bieden 8 verschillende stadswandelingen.

lees verder