Covid-19 NL

Het Gilde hanteert de richtlijnen die door de overheid zijn bekend gemaakt.

De 1,5 meter afstand tussen elkaar zal in acht gehouden moeten worden, zowel tussen u onderling als tussen de gids. Indien u en uw metgezellen van één huishouden zijn, geldt deze voorwaarde niet. De afstand tot de gids dient te allen tijde 1,5 meter te zijn. Praktisch gezien zullen de groepen uit maximaal 4 tot 5 personen kunnen bestaan om toch de mogelijkheid te hebben interactief bezig te zijn. Bij een aanmelding van een groep die uit 6 of meer personen bestaat, zullen naar gelang het aantal deelnemers ook een navenant aantal gidsen worden ingezet. Vooralsnog hanteren we een maximaal deelnemersaantal van 20 personen.

Bij aanmelding zal onze coördinator u vragen naar de gezondheidstoestand van de gasten. Klik voor de vragen op de link hieronder:

Indien door een van uw deelnemers een ‘ja’ van toepassing is, kan de rondleiding niet plaatsvinden.
Wij hanteren verder de volgende regels:

– Er worden geen handen geschud.
– Indien gewenst kunnen mondkapjes door de gasten gedragen worden. De gids draagt geen mondkapje.
– Betaling van rondleidingen op aanvraag geschiedt tot nader order uitsluitend per factuur. Deze dient vooraf betaald te worden. De rondleidingen die om 14.00 uur bij de VVV starten worden ter plaatse met bankpas betaald.

Alle verdere informatie over ons aanbod van rondleidingen en prijzen vindt u op onze website. De bovengenoemde richtlijnen zijn leidend.
Bij vragen kunt u zich wenden tot onze coördinator, tel. 06 506 264 17.